V današnjem svetu mnogi od nas preživimo dolge ure sedeči pred svojimi računalniki, kar lahko povzroči številne negativne učinke na zdravje kot so bolečine v hrbtu, vratu in slaba drža. Prej smo že pisali o vajah, ki nam lahko pomagajo, da zmanjšamo te negativne učinke ter o pravilni izbiri pisarniških stolov, danes pa vas vabimo, da prisluhnete še nasvetom strokovnjaka.

Gost Ane Marie je bil Dino Murić, profesionalni košarkar, ki je svoj poklic našel v specializaciji iz fizioterapije. Med ostalim sta se pogovarjala o pomembnosti izbire pisarniškega stola, ki podpira našo naravno držo in hrbtenico ter o tem, kako lahko stole prilagodimo svojim individualnim potrebam. Dino je pokazal tudi vaje, s katerimi lahko preprečimo posledice dolgotrajnega sedenja in ohranimo fizično zdravje. Vabimo vas, da prisluhnete temu, kako se lahko modro odločamo in med delom pazimo na svoje telo, saj nikoli ne smemo pozabiti, da je naše telo tempelj, v katerem živimo in da je zelo zaželeno, da zanj tudi dobro poskrbimo.


Široko paleto naših stolov najdete tukaj, če pa potrebujete nadaljnji nasvet, vam bomo z veseljem pomagali! Samo pokličite na 01 428 90 80 ali 068 628 039 oz. nam pišite na stoli@pivk.si