Product was successfully added to your shopping cart.
Pokličite za nasvet
01 292 71 79
068 628 039
Pišite nam
stoli@pivk.si
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Vsak premium ergonomski stol ima 5 natančno premišljenih con za nadzorovanje delovanja celotnega telesa.
Vsak centimeter stola idealno izpolnjuje nalogo, za katero je zadolžen.

 • Edinstvena opora v prsnem delu omogoča dihanje s polnimi pljuči, kar vpliva na proces razmišljanja in učinkovitosti, tako da se lahko kosate tudi s težjimi nalogami.
 • Ledvena opora pomembno zmanjšuje obremenitev hrbtenice, kar pozitivno vpliva na delovanje telesa in udobje. 
 • Sprostitev zagotavlja tudi ekskluzivni sistem zmanjšanja obremenitve trtice. To je poglobitev na sedišču, ki zmanjšuje pritisk telesne teže, zaradi česar ne občutite napetosti niti pri daljšem sedenju. 
 • Nadzor nad pravilno postavitvijo medenice je namenjen tudi povečanju udobja in maksimalni odpravi nelagodja. Ta sistem stabilizira vaš položaj na stolu in izboljša prekrvavitev v medeničnih organih. 
 • Edinstven sistem kroženja zraka zagotavlja prost dostop do zračnih tokov na območju medeničnih organov, vzdržuje udobno temperaturo, kar preprečuje pregrevanje. To je še ena pomembna značilnost anatomskega oblikovanja.

Premium ergonomski stoli

Set Descending Direction

   

Izdelkov 5

 1. Premium ergonomski stol NANO KU8

  NANO je vrhunski stol svetovno znanega proizvajalca pisarniških stolov in pohištva. Prednost stola je oblazinjenje, ki je izdelano z aktivnimi srebrnimi ioni, ki omogočajo antibakterijsko zaščito.
  542,90 €
 2. Premium ergonomski stol NANO KU82

  NANO je vrhunski stol svetovno znanega proizvajalca pisarniških stolov in pohištva. Prednost stola je oblazinjenje, ki je izdelano z aktivnimi srebrnimi ioni, ki omogočajo antibakterijsko zaščito.
  603,90 €
 3. Premium ergonomski stol BUSINESS usnjen KU63

  BUSINESS je vrhunski direktorski stol svetovno znanega proizvajalca pisarniških stolov in pohištva. Oblazinjen je v praven usnju.
  1.127,28 €
 4. Premium ergonomski stol GALAXY KU12

  GALAXY je vrhunski ergonomski stol svetovno znanega proizvajalca pisarniških stolov in pohištva. Primeren je za mladino in mlade po srcu.
  470,92 €
 5. Premium otroški ergonomski stol KIDS

  KIDS je vrhunski ergonomski stol svetovno znanega proizvajalca pisarniških stolov in pohištva. Primeren je za otroke do višine 135 cm, za večje otroke imamo večje modele. Obroč za noge je za doplačilo.
  357,46 €
Set Descending Direction

   

Izdelkov 5