Product was successfully added to your shopping cart.
Pokličite za nasvet
01 292 71 79
068 628 039
Pišite nam
stoli@pivk.si
0item(s)

Vaša košarica je prazna

 • Pisarniški stol Pisarniški stol
 • Ergonomski pisarniški stol Ergonomski pisarniški stol
 • Oblazinjen ergonomski pisarniški stol Oblazinjen ergonomski pisarniški stol
 • Ergonomski pisarniški stol roza Ergonomski pisarniški stol roza
 • Ergonomski pisarniški stol mreža Ergonomski pisarniški stol mreža
 • Ergonomski pisarniški stol črn Ergonomski pisarniški stol črn
Previous

Pisarniški stol GOLIAT V02/V021/V022 - do 150 kg

Ergonomski pisarniški stol Reply V33 - 12 let garancije

Hiter pregled

S svojima dvema verzijama (mrežast ali oblazinjen hrbet) in širokim spektrom opcij in vzorcev, ergonomski pisarniški stol Reply ponuja številne možnosti, ki uporabniku omogočajo svobodo izbire glede na osebni okus. Prilagodljivi stoli uporabniku dajejo občutek, da je tudi delovno mesto prilagojeno njegovim osebnim potrebam.

Zaloga: Na zalogi

Opis izdelka

V zadnjih letih se je individualno delo dramatično spremenilo. Uporabniki zelo pogosto sodelujejo in so bolj mobilni znotraj delovnega prostora; ključ za reševanje problema zmanjšanja lastnega prostora je v spoznanju, da je prostor hkrati tudi dejavnik, ki ima na ljudi emocionalen učinek. Po Steelcase-ovi in IPSOS anketi, je 46% zaposlencev v evropskih državah izjavilo, da za bolečinami v hrbtu trpi najmanj enkrat tedensko. 63% jih je priznalo, da ne nastavlja mehanizme svojega delovnega stola (TNO).

Kot odgovor na najnovejše trende v opremljanju poslovnih prostorov, je Steelcase je lansiral novo linijo za sedenje – ‘Reply’ in ‘Reply Air’ pisarniski stoli. Ti delovni stoli so rezultat kombinacije inovativnega dizajna in specializirane tehnologije kot odgovor na vsakodnevne potrebe uporabnika.

Reply portfelj je oblikovan z zasledovanjem 3 ključnih ciljev: trenutno udobje, enostavnost in prilagodljivost. Ta linija ponuja 2 dostopna stila, ki dajeta veliko izbiro v obliki funkcionalnosti in dizajna. Isabelle Legall, Director Seating Steelcase International, je izjavila: „Skoraj 9 let svojega življenja preživimo sede v pisarni in sta zato udobje in ustrezna podpora izjemno pomembna. Delovni pisarniški stol Reply je posebej oblikovan, da daje dinamično podporo za vse ključne dele hrbteničnega stebra: zgornji, spodnji lumbalni kot tudi medenični predel.

 

Opis stola:

Oblazinjenje - blago / mreža: 
Reply „standard“ odlikujejo 2 gostoti pene za uravnovešeno lumbalno podporo, ker zgornji in spodnji del hrbta zahtevata različne vrste podpore. Zgornji del Reply naslonjala vsebuje gosto peno, spodnji del pa je prekrit z blazino iz mehke pene. Reply „standard“ prav tako uvaja inovativno tkanino, s katero je obložen. Njena posebna lastnost omogoča 50% večjo hitrost sušenja naslonjala v primerjavi s standardno prevleko; njen vzorec pa ustvarja dodatno cirkulacijo zraka, ki omogoča večjo hitrost sušenja, če se uporabnik spoti.

Zato Reply Air uvaja novo ekskluzivno mrežasto in na dotik žametno tkanino, ki se samodejno nastavlja in prilagaja, s čimer daje podporo vsakemu individualnemu gibu hrbteničnega stebra. Z Reply Air delovnim stolom se napetost mrežaste tkanine, s tem samim pa tudi podpora, ki jo daje, prilagaja glede na silo, s katero nanjo deluje uporabnik sam. Če je potrebno, je delovni stol lahko dodatno opremljen z lumbalno podporo, ki je nastavljiva po višini.”

Mehanizem:
Obe verziji delovnih stolov imata tehnologijo sinhroniziranega mehanizma, ki omogoča, da stol spremlja naravne gibe telesa, ko se le ta naslanja. Bolj ko se uporabnik naslanja, toliko večja stopnja teže se prenaša na zgornji del telesa, pri čemer je potrebna tudi močnejša podpora stola. Z Reply in Reply Air delovnima stoloma lahko uporabniki preprosto prilagodijo odpor naslonjala (tilt-tension) lastni teži in si na ta način zagotovijo individualizirano in neprekinjeno podporo.

Isabelle Le Gall, direktorica Seating oddelka firme Steelcase, je povedala: „Če se vaš delovni stol ne prilagaja vaši individualni drži, je povsem vseeno na čem sedite, lahko tudi na tabureju. Reply mehanizmi za nastavitev so enostavno dosegljivi in jih zato lahko spreminjate s pomočjo priročnih stranskih ročic. Ročice so hkrati tudi intuitivno postavljene zahvaljujoč obliki in slikami s pojasnitvami.

Pri pisarniški stolih  Reply lahko izbirate:

 • oblazinjenje stola: blago / usnje / mreža,
 • barvo oblazinjenja,
 • barvo ogrodja stola: črna / bela,
 • ročna opirala: brez / nastavljiva po višini / 2D nastavljiva (višina, širina) / 3D nastavljiva (višina, kot, globina) /4D nastavljiva (višina, širina, kot, globina),
 • drsno ploščo sedeža: da / ne,
 • po višini nastavljiva ledvena opora: da / ne,
 • podnožje: črno PP ali aluminjasto,
 • obroč za oporo nog: da / ne,
 • dodatki po želji: obešalnik za jakno, kartica za ime

 

Garancija: 12 let na mehanizem in fizične dele, 5 let na tkanino

Pošljite povpraševanje in sestavimo vam stol po vaših željah!

Dodatne informacije

Montaža montaža ni potrebna
Dodatne informacije

Naši stoli so izdelani po naročilu, zato si lahko izberete tak stol, da vam bo kar najbolje ustrezal. Izberete lahko vrsto in barvo oblazinjenja, ročna opirala, ledveno oporo, barvo podnožja (zvezde) in še kaj. Vse to lahko izbirate s pomočjo filtra na levi strani. Stol lahko prilagodimo, da ustreza tudi nizkim ali visokim postavam. Za dodatno pomoč pa nas pokličite na 01 428 90 80 ali pišite na email: stoli@pivk.si.